КОНТАКТ

Оил Метал – Скопје ДООЕЛ.

Бул. АСНОМ 70-58, 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон: +389 70 563 145
E-mail: info@oilmetal.com.mk
Веб страна: www.oilmetal.com.mk

Слободно контактирајте ги нашите вработени за било какви прашања или информации. За електронски контакт на располагање го имате формуларот подолу или можете да ни испрате директен e-mail.

Секако, би ни било задоволство и да ги посетите нашите работни простории, каде нашиот тим е секогаш расположен низ пријателски разговор да ги разреши вашите градежно-изведбени дилеми.

ИСПРАТЕТЕ ПОРАКА